CECA JE DOBILA BOGDANU, GOCA BOJANU: A Nataša Rodić bit će snajka OVOJ SRPSKOJ PJEVAČICI?! SADA JE SVE PROCURILO U JAVNOST

Sestre Rodić su postale tema interesovanja domaće javnosti nakon što se Bogdana udala za Veljka Ražnatovića, a Bojana uplovila u emotivnu vezu sa Mirkom Šijanom. Sada još jedna folkerka u intervjuu za “deToxic” ističe da bi voljela da se orodi sa ovom porodicom.

Naime, pjevačica Zlata Petrović, za čijeg se sina Jovana u domaćim medijima nagađalo da je u vezi sa Natašom Rodić, priznaje da joj ne bi smetalo da joj upravo ona bude snajka.

2265491-natasa1-ff

– Mislim da tu nema ničega između njih dvoje, ali, Bože moj, otkud i ja znam?! Ja ne ulazim u to, ne miješam se i ne volim da se miješam u to jer nema potrebe za tim. Možda je problem samo to što je Nataša devet godina starija od Jovana, inače da je razlika dvije-tri godine, mislim da bi mi bila snajka – ispričala je uz osmijeh pjevačica za “deToxic”.

zlata4

foto: Kurir.rs

– Mislim da je za njih dvoje u ovim godinama to velika razlika, ali to za deset godina to ne bi bio problem. Ipak, to se nikad ne zna – zaključila je Zlata, dodajući da se nada da će se Mirko Šijan, sin njene bliske prijateljice Goce Božinovske, skućiti pored Bojane.

(blic.rs)

16 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

POSLIJE 35 GODINA BRAKA POLUDIO SAM: Ostavio sam ženu zbog duplo mlađe, a djeca me mrze