Ljubavni Sastanak

Oglasi za Upoznavanje

OVAJ ZNAK JE ŽIVA VATRA, TJERA MUŠKARCE DA POLUDE: Žene u ovom horoskopskom znaku SU NEODOLJIVE, JESTE LI MEĐU NJIMA?

Ova dama se lako zaljubljuje i zato teži ka tome da ima više od jednog ljubavnika istovremeno.

One su toliko zanosne i neodoljive da je najveći procenat brakova u staračkim domovima sklapan upravo sa ženama ovog znaka. A u pitanju je:

Blizanac!

Žena Blizanac je zabavna, društvena, magična i provokativna. Ne zazire od upoznavanja novih ljudi i nije uobražena, ali nema puno interesa za duge ljubavne veze.

Nepredvidiva je i svoju društvenu i ljubaznu masku vrlo brzo može zameniti distanciranom i arogantnom. Od potencijalnog partnera zahtijeva mentalnu kompatibilnost da bi bila zainteresovana, jer ova dama ne dozvoljava igru sa njenim telom nekome ko nije sposoban da je izazove intelektualno.

zena-kraljica

Evo najmladolikije žene u cijelom zodijaku! Intelektualno radoznala, komunikativna, duhovita, briljantna, žena Blizanac je i velika mondenka. Nema tog otvaranja izložbe, pozorišne premijere, značajnog skupa, koji bi ona mogla da propusti…ako joj to ne nalaže i sama njena profesija (često vezana za sredstva za masovnu komunikaciju).

Neprestana želja za novinom kod Blizanaca dovodi do razarajućeg efekta na budžet (njen ili muževljev, svejedno) i do često ekscentričnog izgleda koji je istovremeno i rezultat egzibicionizma tipičnog za Blizance.

horoskop

Ona konstantno prilagođava sve sopstvenim potrebama i to pokušava i sa partnerom. Promjena je veoma važna za njen život i njen psihički razvoj.
Spremna je da upotrebi i sva “ženska oružja”, svoj šarm i privlačnost da bi dobila ono što hoće. Ova dama se lako zaljubljuje i zato teži ka tome da ima više od jednog ljubavnika istovremeno.

horoskop-2018

Jako je komunikativna, prepredena i u stanju da svojim šarmom opije svakog ko sa njom stupi u razgovor.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons