Brena uživa sa mužem na Hvaru NOVE FOTOGRAFIJE POKRENULE RASPRAVU:  Bivši tenisač Boba u centru pažnje zbog izgleda, ZAŠTO SE OVOLIKO ZAPUSTIO?

Prvo je bila na Mljetu, zatim je posjetila Dubrovnik i Vis, a sada je ‘skoknula’ do Hvara, točnije u Vrbosku. Lepa Brena (59) definitivno zna kako uživati u Lijepoj Našoj.

Pjevačica sa suprugom Slobodanom ‘Bobom’ Živojinovićem (57) plovi Jadranom, a čitatelj 24sata.hr  ‘ulovio’ ih je u Vrboskoj dok su vezali luksuznu jahtu.

Brena je bila zauzeta tipkanjem po mobitelu, a na sebi je imala zeleni badić. Stajling je upotpunila šeširom.

Za razliku od njegove žene, Boba se ne može baš pohvaliti vitkom linijom. Bivši tenisač se malo ‘zaokružio’, ali čini se da i on uživa više nego ikada.

brena

Inače, Brena će u svoju imovinsku karticu navodno dodati skupocjenu jahtu. Kurir piše kako će ovo biti značajna investicija od koje će Živojinovići zarađivati novac.

brenaa

(Foto: snimio čitatelj 24sata)

Pjevačica je u dogovoru sa suprugom odlučila uložiti sredstva u taj posao i iznajmljivati jahtu za obilaske destinacija na moru, pojedinačno i za organizirane turističke izlete. Srpski mediji javljaju kako će za jahtu izdvojiti pola milijuna eura (oko 3.762.000 kuna).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

MAYA BEROVIĆ POKAZALA SESTRU, ZAPREPASTIT ĆETE SE KAD JE VIDITE: Zove se Jelena, živi u Bosni! (FOTO)

PRIJE 15 GODINA TANJA SAVIĆ JE BILA U VEZI SA OVIM FOLKEROM: Evo što su raskinuli, OVO JE BIZARNO! (FOTO)