POSLJEDNJA ARKANOVA SLIKA LEDI KRV U ŽILAMA: Na njoj je jeziv prizor! (FOTO)

Trojica sa fotografije su pokojni!

Ko je pravi nalogodavac likvidacije – još uvek se ne zna. Tog 15. januara 2000. godine ispred “Interkontinentala”, oko 17 časova stala su dva automobila. Iz opela Kalibre izišli su Dragan Nikolić Gagi i Milan Đuričić Miki, koji su od ranije bili poznati policiji.

Iz drugog vozila, golfa, izašao je Zoran Nikolić Pegla, kao i pripadnik Druge čete Prvog bataljona policijske brigade SUP-a Beograd, Dobroslav Gavrić. Pegla je ostao na parkingu, dok su ova trojica ušli u hol spremajući se da počine trostruko ubistvo. U holu hotela bila je neviđena gužva. Arkan je sjedio u separeu nedaleko od recepcije. U hotel je došao sa suprugom Svetlanom Cecom Ražnatović, njenom sestrom Lidijom Veličković i tjelohraniteljem Zvonkom Mateovićem.

Ono što je interesantno i podjednako jezivo da su trojica sa slike mrtva.

Dok su sestre u pratnji Mateovića obilazile butike, Arkan je sa društvom sedeo u holu. Nekoliko minuta poslije 17 sati, prišli su im Gagi i Miki.

10001549-626085937444518-1324711912-n-1000x0

foto: Alo.rs

Rukovali su se sa Arkanom, izljubili sa Mandom i krenuli ka stepeništu koje je vodilo ka hotelskim salama za banket. Gavrić je sjeo u drugi separe, nekoliko metara iza leđa Arkanu.

Minut kasnije, Gavrić je ustao od stola. Ispod kaputa je izvadio pištolj “CZ 99″. Tri metka ispalio u Arkana. Na pod hola u “Interkontinentalu” padale su čaure, čaše, šolje i flaše, a gosti su zalegli na pod sklanjajući se od rafalne paljbe. Policija je na lice mjesta došla brzo, ali ne i Hitna pomoć.

(alo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

SUPRUGA VEĆ MJESECIMA ODBIJA DA SPAVA SA MNOM I UVIJEK MI ISTE PORUKE OSTAVLJA: A onda sam je nadmudrio, napisao sam samo jednu rečenicu I ODMAH MI JE DOTRČALA

MARINA GAGIĆ DOBILA PRESKUPI POKLON, ODMAH USLIKALA I POKAZALA SVIMA: Darko odriješio kesu, CIJELA ESTRADA LJUBOMORNA