POSLIJE TRAGEDIJE ILDA ŠAULIĆ NAPUSTILA PORODIČNU KUĆU: Evo gdje se nalazi nakon gubitka bebe, TEŠKO JOJ JE

Pevačica Ilda Šaulić, koja se radovala drugom djetetu, nedavno je imala spontani pobačaj, ali je sve uspjela da prebrodi uz pomoć svojih najbližih i sada se osjeća mnogo bolje.

Kada je saznala da je ponovo u drugom stanju i da će svojoj mezimici Emi podariti brata ili sestru, njenoj sreći nije bilo kraja.

bojan-vuckovic-i-ilda-saulic-235643-photo-e-stock-blank

foto:E-Stock

Međutim, prije nekoliko dana, Ilda je saznala vijest koja ju je slomila. Doktor joj je rekao da je izgubila bebu. U početku je bila loše danima, a onda se trgnula, ne želeći da njena mezimica Ema gleda mamu skrhanu od bola i kako plače, prenosi “Blic”.

“Ildi je ovo baš teško palo, ali i poslije svega ona ustaje jača. Nije željela da je kćerka gleda uplakanu. Zato su sve troje odlučili da iznajme kućicu na obali rijeke Save i tamo provedu nekoliko dana kako bi se opustili. Prija im priroda, rijeka, zvuk ptica i ispijanje jutarnje kafe u zoru. Bojan je uvijek bio njena velika podrška i pokušava da je utješi, a kćerka Ema joj svojom dječjom razdraganošću uvijek izmami osmijeh. Oni su baš divna i sretna porodica”, kaže za “Blic” izvor upućen u cijelu priču.

Ovo je samo jedna u nizu boli koje je Ilda osjetila u posljednje vrijeme. Poslije smrti oca Šabana Šaulća, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj 17. februara, pjevačici i ostatku porodice trebalo je vremena da prihvate činjenicu da će morati da kroz život idu bez njega, a onda je prije nekoliko nedelja saznala da je pozitivna na koronavirus, od kojeg se brzo izliječila.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

TANJA SAVIĆ DOŽIVJELA NERVNI SLOM, HITNO SMJEŠTENA U BOLNICU, ISPLIVALI JEZIVI DETALJI: Evo kako se osjeća sada

SRPKINJA SE UDALA ZA BOGATOG KAZAHSTANCA U DUBAIJU: Kad vidite kako on izgleda PAST ĆETE U TRANS, BLAGO NJOJ!?