TANJA SAVIĆ DOŽIVJELA NERVNI SLOM, HITNO SMJEŠTENA U BOLNICU, ISPLIVALI JEZIVI DETALJI: Evo kako se osjeća sada

Tanja Savić sve teže podnosi razdvojenost od sinova  koji su sa njenim mužem u Australiji.

Živci su joj načisto popustili, a nedavno je imala i nervni slom!

screenshot-16

– Tanjin mlađi sin Đorđe nedavno je proslavio rođendan, a ona nije tog dana bila sa njim što joj je jako teško palo. Danima je pred njegov rođendan bila depresivna, a taj dan je cijeli preplakala, niko nije mogao da je smiri. Ovo je prvi put od kada se rodio da Tanja nije sa njim kada slavi rođendan – priča izvor i dodaje:

– Toliko je bila potresena da nije htjela ništa da jede, jedva smo je natjerali da uzme malo vode! A uveče kada joj je Dušan poslao sliku kako dječak duva svjećice, doživjela je nervni slom. Bukvalno je pomodrila u jednom momentu. Brat i snaha koji su bili sa njom odmah su sjeli u automobil i odvezli je kod ljekara. Dali su joj injekciju za smirenje i vratila se kući, tek poslije je zaspala. Jezivo je gledati je koliko pati. Njoj su djeca sve na svijetu i zato je neopisivo tužna. Pogotovo sada kada oni više i ne pitaju kada će ona doći. Svako veče leže sa suzama i budi se uplakana. Grehota! – priča Tanjina komšinica iz sela Radinac.

screenshot-17

– To je prvi rođendan na kom nismo bili svi zajedno. Bilo da se radi o mom rođendanu ili njihovom, uvijek smo gledali da taj dan provedemo skupa. Čak i kada mi je baš tim danima padalo da radim, uvijek sam se trudila i nalazila načine da otkažem ili pomjerim nastupe – izjavila je pjevačica.

screenshot-18

Novi.ba/SD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

“ARKAN JE ŽIV” VELJKO RAŽNATOVIČ ŠOKIRAO OBJAVOM: Objavljene i slike, SRBIJA NA NOGAMA

POSLIJE TRAGEDIJE ILDA ŠAULIĆ NAPUSTILA PORODIČNU KUĆU: Evo gdje se nalazi nakon gubitka bebe, TEŠKO JOJ JE