Ljubavni Sastanak

Oglasi za Upoznavanje

MIRKO I ANA 14 GODINA NISU MOGLI IMATI DJECU: Ostala je trudna, a kad je OTIŠLA NA ULTRAZVUK – ŠOK! Počela plakati kad je čula VIJESTI

Mirko i Ana Petraš iz Padine kod Kovačice usred prvog talasa koronavirusa dobili su najljepši poklon, na koji su čekali 14 godina. Zahvaljujući vantjelesnoj oplodnji rodile su im se trojke, a ove nedjelje su stigle kući.

Ovu godinu Mirko i Ana neće pamtiti po koronavirusu već po Janku, Mirki i Jakubu.

2283265-petras1-ff

Najveći šok su doživeli kada su saznali da će dobiti trojke, jer im je posle prvog ultrazvuka rečeno da će imati jednu bebu.

Tata Mirko nikada neće zaboraviti trenutak kada je saznao lijepe vijesti.

“Supruga me pitala da li sedim i da li može da mi kaže nešto. Kad mi je rekla da nije ostala jedna beba, nego tri bio sam presrećan i od sreće sam počeo da plačem”, priča Mirko Petraš.

Bebe lijepo napreduju, već su duplirale težinu, a srećnim roditeljima ništa nije teško, jer su dugo čekali da ostavre svoje snove:

2283267-trojke-ls

“Priželjkivali smo možda dvije bebe, ali nikako tri ni u najluđim snovima i stvarno smo dobili veliki dar od Boga i ovo nam je nagrada za 14 godina upornosti”, dodaje Ana Petraš.

Deda Jano je veoma ponosan, jer je dobio najljepši rođendanski poklon u svom životu.

“Isti dan, 28. maja, imam i ja svoj rođendan tako da ćemo sad da slavimo nas četvoro jedan rođendan”, priča ponosni deda Jano Petraš.

Ana i Mirko ističu da bi bez pomoći Republičkog fonda za zdarvstveno osiguranje teško uspjeli da plate sve pokušaje vantjelesne oplodnje, jer žive od jedne plate.

2283271-bebe-ff

“Jako puno znači ta finansijska pomoć parovima koji se bore za potomstvo, a zahvalila bih se i našoj doktorki Crnogorac koja je zaslužna za naše tri bebe, kao i doktoru Milatoviću i doktorki Taiti”, dodaje Ana Petraš.

Porodica Petraš sad je započela nov život, a da bi mogli što bezbrižnije da se posvete svojoj djeci pomogla je i opština Kovačica koja im je dodijelila jednokratnu pomoć u iznosu od 140.000 dinara, poklonila im je kolica za bebe i auto-jsedišta za bezbjednu vožnju.
(RTS)

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons