Ljubavni Sastanak

Oglasi za Upoznavanje

“MUŽ UŠAO U WC I VIDIO DA RADIM OVU BIZARNU STVAR, STIDIM SE, ALI SAM BOLESNA”: Već 15 godina radi OVO, OSTAVIT ĆE VAS BEZ RIJEČI!

Lisa Anderson (44) iz Devona u Velikoj Britaniji ima čudnu zavisnost – ona, naime, jede talk.

Bebi puder ova žena, kako kaže medijima, jede već deceniju i nikako ne može da se oslobodi te navike.

cnwk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwldrn01eqv8vzjbjodk1yzvmmtg0mdgxzme0ymzlytc4ntixzwqwzmeuanbnkzmczqkeaieaaq

– Više od decenije svakodnevno jedem talk, a pojedem po jednu porciju na pola sata – objašnjava ona britanskim medijima.

Sve je počelo, kaže, preij 15 godina kada je kupala svog sina, tada bebu. Prvi put tada je stavila malo bebi pudera na nadlanicu i pojela ga i – od tada ne može bez toga.

EVO KAKO DA NAPRAVITE ORGANSKO TEČNO ĐUBRIVO: Ovo djeluje kao raketno gorivo za rast svih biljaka! (RECEPT)

Nedeljno je ova njena zavisnost, kaže, košta oko 10 funti odnosno oko 1,500 dinara, a preračunala je da je za sve godine zavisnosti potrošila oko 8.000 funti.

2n6k9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwmpnn01eqv8vytzlnjhkmgniyzhjyjvhmjczyjbinzhjzti5zdy2mzguanbnkzmczqkeaieaaq

– Pojedem bocu od oko 200g dnevno. Lepog je ukusa, meni prija, oseća se sapun. Najviše što mogu da izdržim a da ne uzmem malo je pola sata. Jednom mi se desilo da sam silom prilika dva dana morala da provedem bez talka. To su mi bili najgori dani u životu – primećuje Lisa.

w0bk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtvrvn01eqv8vmmjkmwm5owi3mge3mmmwotcwnja4otviyzbhndvin2yuanbnkzmczqkeaieaaq

Ona je svoju zavisnost krila deceniju od svih svojih ukućana, ali onda ju je suprug uhvatio u toaletu. Tada ju je naterao da potraži profesionalnu pomoć i ustanovljeno je da Lisa pati od bolesti po imenu pika sindrom.

Novi.ba/Zena.Blic/Foto:Profimedia

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons