GLUMILA JE IVANU U “LUD, ZBUNJEN, NORMALAN”, A ONDA NESTALA: Kad vidite zašto je napustila seriju SVI ĆE VAM SE ZGADITI

 Poznata glumica Gordana Boban (51) nedavno je bh portalu dala vrlo šokantan intervju o svojoj ulozi, kao i o društvenoj situaciji u Bosni, kao i o mnogim drugim temama. 

lud-zbunjen-normalan-1024x681

Nastupila je na najpoznatijim filmskim festivalima, a igrala je i u mnogim domaćim filmovima, kao i u serijama.

IZABERITE VAŠU VISINU, A MI ĆEMO VAM REĆI PRAVU I JEDINU ISTINU O VAMA: Evo ko ste vi u stvari

U intervju je rekla da je sistemu ljudskih i drugih vrijednosti potpuno poremećen u Bosni, a dala je i odgovor na pitanje napuštanja popularne serije Lud, zbunjen Normalan. Dala je, moramo reći, vrlo zanimljiv odgovor.

ivana2

“Iskreno, već sam rekla već mnogo puta, još kad sam i napustila seriju. Ostavila sam je, jer je jedna epizoda, po mom mišljenju, bila potpuno neprikladna. Od 54. epizode pa dalje bilo je mnogo epizoda s vrlo kontroverznim sadržajem. Mogu reći da sam jako sretna jer uvijek slušam svoj unutarnji glas. Imate neki okvir u kojem pokušavate ne mijenjati svoje moralne vrijednosti ili ponašanje. Slušate svoj instinkt šta je dobro a šta nije. Dakle, jako sam sretna što sam učinila taj korak.” objasnila je Gordana u intervjuu, pa dodala:

gordana-boban-4

“Ova epizoda o kojoj govorim zapravo je bila o sek*ualnom zlostavljanju. Dakle, termin silova*e u porodičnoj seriji koja traje u 8 sati navečer, prema mojim moralnim mjerilima, za veliki broj gledatelja u kojima ima mnogo djece, uopće nije prikladan.” dodala je slavna glumica zbog koje su mnogi tužni što je ostavila i otišla iz najgledanije serije u cijeloj Bosni i Hercegovini.

gordana-boban

Da li se i Vi slažete sa njom? Znamo da je ova popularna serija srušila mnoge rekorde, i da je i danas veoma popularna, ali isto tako je i činjenica da je bilo svega i svačega u epizodama ove serije.

Izvor: pozitiv.media.info/ Foto: pozitiv.media.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

“MUŽ UŠAO U WC I VIDIO DA RADIM OVU BIZARNU STVAR, STIDIM SE, ALI SAM BOLESNA”: Već 15 godina radi OVO, OSTAVIT ĆE VAS BEZ RIJEČI!

NE BACAJTE VIŠAK KOLAČA: Znate li koliko torte i kremasti kolači mogu ostati svježi u zamrzivaču?!