OVA ŽENA JE SMRŠALA 50 KILOGRAMA I SAD SE UDAJE ZA MILIJARDERA: Sad je zanosna ljepotica koja sve OBARA S NOGU, ŠOK! (FOTO)

Britanska biznismenka Mišel Mone zadivila je Evropu svojom transformacijom, pokazavši da nikada nije kasno za promjenu kada sto to čvrsto riješili. Ona je nedavno otvoreno progovrila o procesu mršavljenja kroz koji je prošla, te kako je uopšte došlo do toga da broj na vagi pokazuje preveliki broj kilograma.

Ova 48-godišnjakinja, koja je osnovala poznati brend donjeg veša, priznala je da je umela da jede brzu hranu i do tri puta na dan, a sve jer se borila kako sama kaže sa “unutrašnjim demonima” i imala depresivne epizode.

uwk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt0rrn01eqv8vmtiznzdkmtixodk1nmqwm2m2ztvkzde4ntiznzkyy2iuanbnkzmczqkeaieaaq

foto: Instagram

SAUDIJSKA PRINCEZA NE NOSI HIDŽAB, A SVOJOM LJEPOTOM OSTAVLJA BEZ DAHA: Gdje god se pojavi ruši sve predrasude o arapskim ženama, NJENO LICE FASCINIRA!

Mišel je istakla da je godinama na taj način “zlostavljala” svoje tijelo”, te da je tek sada naučila kako da ga voli i neguje.

“Nekada sam išla u “Mek” dva ili tri puta na dan. To me je činilo depresivnom i umalo me je koštalo života. Sada to ne bih uradila da mi neko plati milion funti. Godinama sam mučila sebe na taj način, to me je dovelo u veoma loše stanje”, rekla je ona nedavno u jednom intervjuu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

UTRLJALA JE OVU NAMIRNICU ISPOD PAZUHA I CRNE MRLJE SU NESTALE: Kad vidite kako je jednostavno URADIT ĆETE ISTO!

VIC: Mujo i sin