MAMA MI JE PRIJE SMRTI OSTAVILA OVAJ PAKET I REKLA DA GA OTVORIM TEK KAD SE UDAM: Kad sam vidjela šta je unutra ZAMRZILA SAM JE, PLAČEM VEĆ 2 DANA

Ovako, moram vam ispričati pomalo tužnu priču.

Moja mama je umrla prije godinu dana, baš u jeku mojih priprema za svadbu. Dan prije nego što će umrijeti dala mi je ovaj paket i rekla da ga ne otvaram dok se ne udam.

Nisam imala pojma o čemu je riječ, ali sam odlučila da je poslušam. Dan njene smrti bilo je nešto najgore u mom životu. Bolest je bila jača i uzela je sebi.

“Kada sam saznao da mi je drugi sin zaprosio hrvaticu”

Nisam pravila veliku svadbu, bila je to mala ceremonija. Nakon što sam se udala, sjetila sam se onog paketa i otišla sam da ga otvorim.

Bolje da nisam…

udajaa

U paketu me dočekala najveća tajna moje “mame”.

Naime, ja sam usvojena. Nikada mi to nisu rekli za ove moje 24 godine. U paketu mama je ostavila slike i podatke moje biološke majke koja me napustila i ostavila u bolnici, ako želim da je kontaktiram. Tu su bile još neke slike iz perioda kada sam bila beba.

Plačem već evo danima i ne znam kkao da se sada ponašam. Mrzim je što mi to nije ranije rekla. Da li da tražim svoju pravu mamu sada ili? Ne znam ni sama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

NAKON KAFE MORATE NA WC? Oglasili se doktori, evo zašto se to događa, NISMO NI SLUTILI!

HRVAT KUPIO KUĆU, PA U PODRUMU ZATEKAO ČISTI HOROR: U panici je pozvao POLICIJU, a kad su stigli imali su šta i vidjeti (FOTO)