HRVAT KUPIO KUĆU, PA U PODRUMU ZATEKAO ČISTI HOROR: U panici je pozvao POLICIJU, a kad su stigli imali su šta i vidjeti (FOTO)

Prije dvije godine desila se situacija koja se i danas prepričava. Naime, Hrvat koji je kupio kuću neprijatno se iznenadio kada je krenuo da čisti podrum, javlja PU varaždinska. 

Naime, novi vlasnik je među hrpom starih stvari pronašao i dvije torbe pune oružja.

nadeno-oruzje-podrum-varazdin

Foto: PU Varaždinska

Kada je vlasnik ugledao cijev, odmah je alarmirao policiju.

SVI OVO RADITE PRIJE NEGO ŠTO ZASPETE, ČAK I AKO JE VRUĆE: Evo zašto! PRONAŠLI SMO OBJAŠNJENJE!

444485-oruzje-ff

Foto: MUP Hrvatske

– Nakon dolaska policijskog službenika za protueksplozijsku zaštitu uza provedene mjere sigurnosti iz torbi su izvađena dva pištolja, cijev puške, pet ručnih bombi, 2.2 kilograma eksploziva i 320 komada streljiva raznih kalibara. Oružje, a naročito ručne bombe, bile su kompletno korodisane i kao takve vrlo opasne pa je zahvaljujući pravilnom postupanju vlasnika objekta izbjegnuta tragedija – kazali su iz policije.

policija

Apeluju na građane da oružje ne ostavljaju i ne odbacuju na otvorenim javnim prostorima poput šuma ili parkova, na odlagalištima otpada ili u kućama, kao u ovom slučaju, zbog sigurnosti ostalih građana, posebno djece.

policija

Dobrovoljna predaja oružja vremenski je neograničena u Hrvatskoj i time bez sankcija za građane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

MAMA MI JE PRIJE SMRTI OSTAVILA OVAJ PAKET I REKLA DA GA OTVORIM TEK KAD SE UDAM: Kad sam vidjela šta je unutra ZAMRZILA SAM JE, PLAČEM VEĆ 2 DANA

ZBOG OVE ODVRATNE BAKTERIJE VAM SMRDI IZ USTA: Samo JEDAN TRIK je potreban da to nestane, IZ USTA ĆE VAM MIRISATI RUŽE!