90-TIH JE BILA BOMBA, ZBOG NJE SU MUŠKARCI PUCALI PO KAFANAMA: A onda se udala za OPASNOG LIKA i više nije smjela da pjeva! (FOTO)

Slađana Košutić osamdesetih i devedesetih bila je sinonim za lepotu. Zbog nje se pucalo i lomilo sve, a odnda se zaljubila i nestala sa scene.

Kada se pre trideset i četiri godine pojavila na estradi malo ko je ostao ravnodušan na njenu pojavu. Prezgodno tijelo, duga crna kosa, kasnije crvena, osvojila je tadašnju Jugolaviju preko noći.

Nizala je odlične pesme od kojih se i danas pjevaju “Da je meni da te vidim”, “Daj bože”, “Mene tuga ubija i mnoge druge”. I dan danas se na estradi među njemim starijim kolegama prepričavaju anegdote sa njenih koncerata na kojima je doslovce pravila lom.

“Udala sam se prije 2 mjeseca, a ovdje gdje sad živim ima jedan stariji čovjek”

2228023-screenshot-24-ls

Devedesetih godina je pjevala je na Prevlaci kod rezervista zajedno sa kolegom Stanišom Stošić. Kada je ona izašla na binu i počela da peva rezervisti su počeli da pucaju iz svog mogućeg arsenala. Iako je cijeli svijet bio pod njenim nogama, zgodna Slađana se sa 23 godine zaljubila u jednog od opasnih momaka iz Valjeva. Kolege kažu da joj je on i zabranio da pjeva.

2228025-screenshot-25-ff

Pauza je trajala devet godina, ali dovoljno da se na estradi pojave neke nove pjevačice. Slađa se razvela a 2002. snima povratnički CD za Grand produkciju. Iako u zrelim godinama, ona publiku oduševljava svojim izgledom.

2228029-screenshot-26-ff

Priča se da joj bivši muž došao na jedno veselje, gdje je pjevala i otjerao je kući, rekao joj da on daje dovoljno novca za nju i za dijete da žive odlično, te da nema potrebe da se muči i pjeva. Od tada Slađana se više ne pojavljuje u javnosti, ali nove generacije obožavaju njene pjesme, ali i oni nostalgičari koji pate za starim vremenima.

Izvor: Kurir.rs, foto: Printscreen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

IZABERITE VAŠU VISINU, A MI ĆEMO VAM REĆI PRAVU I JEDINU ISTINU O VAMA: Evo ko ste vi u stvari

NE BACAJTE VIŠE NOVAC NA TABLETE ZA VISOK KRVNI PRITISAK: Ovo vam je samo potrebno da koristite jednu sedmicu