“Moj muž radi u Njemačkoj, a ja živim sa njegovim roditeljima”

Moj muž radi u Njemačkoj, a ja živim sa njegovim roditeljima. Vjenčali smo se prošle godine i to sa samo 19 godina… volimo se, ali… ni moji, a ni njegovi roditelji nisu baš bili sretni, čak su pokušavali da nas rastave, ali na našu sreću brzo sam osala trudna tako da smo se osigurali, tačnije barem sam tako mislila do danas.

svekrva

U trećem sam mjesecu trudnoće i danas me svekrva vodila na pregled kod nekog privatnog ginekologa.

“Prije 5 godina sam primijetio nešto neobično…”

rt

Moja prva posjeta ginekologu uopšte i bio je toliko grub da sam nakon tog pregleda prok.varila… (tamo dole). To sam promjetila kada sam došla kući i toliko sam se uspaničila da sam se odmah vratila natrag i to sama.

trudnice

Utrčala sam u ordinaciju i sva zabrinuta ga upitala zbog čega k.varim, na što mi je taj ginekolog reklao da sam džaba dolazila i da sam mogla pitati i svekrvu zbog čega k.varim.

trudna

Nakon toga mi je rekao da je moja beba sasvim uredu, da je to k.varenje sasvim normalno te da mi je to moja svekrva kao medicinska sestra mogla sve lijepo objasniti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

NE MOŽETE IZAĐI NA KRAJ SA INSEKTIMA KOJI VAM UNIŠTAVAJU USJEVE: Pomješajte luk i biber i URADITE OVO! Riješit ćete ih se zauvijek!

ŠTA ZNAČI KAD VAS SVRBI LIJEVI ILI DESNI DLAN: Sljedeći put ćete makar znati ŠTA VAS ČEKA!