OVO JE ŽENA NAJLUĐEG DIKTATORA NA SVIJETU: Rodila mu dvoje djece, izbrisao je njenu prošlost, EVO KAKO ONA IZGLEDA, IZNENADITĆETE SE

Pretpostavlja se da par ima dvoje djece – jedno rođeno 2010. i jedno rođeno 2012., što se poklapa s njezinim dugotrajnim nestankom iz javnosti Sjevernokorejskog vođe Kim Jong Una tri tjedna nije bilo u državnim medijima, što je neobično dugo i što je potaknulo spekulacije o njegovu zdravlju i boravištu te zabrinutost za situaciju u zemlji u slučaju da bude morala birati njegova nasljednika.

Međutim, sjevernokorejski mediji prije desetak dana objavili su fotografije i video snimku Kima na svečanom otvorenju tvornice za umjetna gnojiva.

kimmm
Dok se o Kim Jong-unu znaju brojne pikanterije i uvrnuti detalji, njegova je žena pravi misterij. Od toga da je zabranio vjenčanja i sprovode, ubio vlastitog brata, tetka i pitanje kojeg sve ne člana obitelji te činjenici da je uredio državu bez elementarnih ljudskih prava gdje je sve podređeno elitama – odnosno njemu, nije teško zaključiti kako Kim Jong un nema baš neke kvalitete koje bi činile dobrog supruga Izbrisao je njenu prošlost
No, njegova žena je sasvim druga priča – barem prema ono malo detalja koje njen suprug dopusti da se plasiraju u javnost. Drugarica Ri Sol-ju navodno je rođena u razdoblju između 1985. i 1989., mada nitko ne zna točno reći, a navodi se kako joj to nije niti pravo ime već pseudonim.
Njena obitelj dio je sjevernokorejske političke elite, a brojni izvori tvrde kako je ona cijeli život odgajana da mu bude supruga, kao i uostalom brojne djevojke koje su bile primjerene dobi, danas-sutra za vjenčanje s Kimom. Završila je srednju školu u Pjongjangu te je studirala glazbu u Kini, što nije ništa neobično budući da je poznato kako je Kim velik obožavatelj plesa i pjesme, a u ženama vidi nekog “čija je dužnost zabavljati ga”.

kimmm1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

DANAS JE “NAJOPASNIJA” RIBA NA SRPSKOJ ESTRADI: Ova pjevačica stalno “DIŽE PRAŠINU ZA SOBOM”, kladimo se da ne znate ko je!

NIJE NI KARLEUŠA NI CECA, OVAJ FOLKER IMA NAJLUKSUZNIJU VILUNA ESTRADI: Cijela kuća od ZLATA, a kada vidite OVE DETALJE zamantat će vam se